miércoles, 3 de abril de 2013

Ada Colau provocadora o defensora?

Darrerament, és una de les dones amb més ressò mediàtic a Espanya, però també es parla d'ella als mitjans de comunicació estrangers, com el Washington Post.

Ada Colau, és la portaveu de la plataforma "Stop Desaucios" i des d'aquí li volem retre el nostre particular homenatge.
Dimarts al matí, mentre baixava a treballar. L'única emissora que s'escoltava bé al cotxe era Onda Cero. Així que durant una estona vaig escoltar "Herrera en la onda". Parlaven sobre el fenòmen "escrache" (anar a protestar a la casa particular dels diputats o polítics de torn), i de la plataforma "Stop Desaucios".
Després de diverses intervencions, "a cual mejor".... , es va arribar a la conclusió majoritaria que "esa señora (Ada Colau)" és una incitadora a la violència, conectada amb la "kaleborroca", instigadora de revoltes i agitadora de mases! ... Déu ni dó!

Aleshores vaig recordar que dissabte a la nit, Ada Colau participava en un programa de debat-tertulia, no recordo el canal, i que un dels tertulians també l'acusava d'instigadora i comparava l'"escrache" amb la "kaleborroca"...

I que voleu que us digui, però el fet que l'acusin poc menys que de terrorista, antisistema i no sé quantes coses més em va fer pensar... "Que bé que ho deu estar fent aquesta dona per tindre tants enemics i detractors!" Primer, perquè si no tingués raó, no li donarien coba...i segon, perquè si molesta "tant" és que deu tenir algo de raó, o no?

Bé doncs arribada aquesta conclusió, he decidit que des del "Dona havia de ser" trencarem una llança en favor d'aquesta "bala perduda", per tal que en pogueu coneixer més coses, i decidir per vosaltres mateixes si és una provocadora antisistema o una defensora dels desnonats.



I personalment crec, que si hi hagués més persones preocupades pels altres, amb integritat moral i uns valors ferms, el món segur que seria un lloc millor. Així que ho tinc clar!

FALTEN COLAU
SOBREN BARCENAS




No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...